Mitä vuokraan kuuluu?

Seuratalon tilojen vuokrahintaan sisältyy tarpeellinen määrä pöytiä ja tuolia. Useiden tilaisuuksien sattuessa saman aikaikaan, tulee vuokraajien jakaa kalusteet keskenään. Seuratalon kalustusta voi toki täydentää mukanaan tuomilla kalusteilla.

Alakerran vuokranneelle ovat keittiö ja muut alakerran tilat käytettävissä. Keittiö tulee antaa ammattitaitoisen henkilön hoitoon, joka osaa käyttää keittiön laitteita ja samalla vastaa keittiön kunnosta tilaisuuden jälkeen. Myös tietyt esitysvälineet, äänentoisto- ja valaistusvälineet ja piirtoheitin valkokankaineen sisältyy vuokraan.

Viikonloppuhäät tai vastaavat tilaisuudet vaativat järjestäjiltä kalustamista, koristelua ja muita järjestelyjä. Tähän saa käyttää edeltävän päivän kokonaan. Ylimääräisestä päivästä veloitetaan lisävuokraa. Samanalainen käytäntö on myös tavaroiden pois hakemisessa. Se on tehtävä seuraavana päivänä, koska Seurantalo ei säilytä tavaroita muiden puolesta. Edellinen koskee sekä tilaisuuden järjestäjiä että pitopalveluita!

Yläkerrasta huoneen vuokranneelle ovat yläkerran keittiö ja aula käytettävissä. Yläkerran keittiössä voi valmistella itse tarjottavat eineet, kunhan jättää keittiön siistiin kuntoon. Kokoustaan voi elävöittää piirtoheittimellä ja televisiolla.

... ja mitä siihen ei kuulu?

Edellä luetellut tarpeet ovat verrattain yleisiä, joten niitä ei veloteta erikseen. Sen sijaan joitakin resursseja vuokrataan niistä aiheutuvien kulujen peittämiseksi. Tällaisia ovat: esimerkiksi astiat, pöytäliinat, siivouspalvelu, punainen matto, pianot ja datatykki.

Maksulliset lisäpalvelut on esitelty omilla sivuillaan. Tutki tarkemmin alla olevaa valikkoa.

Miten vuokraat?

Tutustu sivujen avulla Seuratalon  tiloihin ja niiden käyttömahdollisuuksiin. Ota Seurataloon yhteyttä (ks. yhteyshenkilöt ylhäällä) ja sovi vuokraamisesta. Käy vielä paikan päällä suunnittelemassa tilaisuutta tarkemmin. Tietoja hinnoista löydät sivuiltamme ja niistä voit sopia vielä yhteyshenkilön kanssa tarkemmin.